CSS سر نام کلمات Cascading Style Sheets به معنی شیوه نامه های آبشاری می باشد. اولین ورژن استایلها در سال ۱۹۹۶ ساخته شد. که اولین ورژن آن CSS1 بود. دیگر وژن آن CSS2 می باشد که در سال ۱۹۹۸ ساخته شد که بیشتر برای ویرایش صفحات، نحوه نمایشها تگها و … کاربرد دارد. فایل استایلها با فرمت CSS ذخیره می شوند.
اگرچه برای کد نویسی صفحات Web از HTML استفاده می کنیم ولی در انجام عملیات کنترلی روی قالب بندی ها مشکلات فراوانی در این زبان وجود دارد که باعث ناکارآمدی آن می گردد و اینجاست که قالب بندی آبشاری یا CSS به کمک HTML می آید تا ایجاد قالب بندیهای حرفه ای به راحتی بیشتری انجام شود. با استفاده از CSS می توانیم چندین مولفه قالب بندی را یکباره تعیین و روی هر قسمت دلخواه از صفحه وب اعمال کنیم. برای مثال می توانیم خصوصیات تمامی تگهای h1 موجود در صفحه اعم از اندازه، فونت و رنگ را مشخص کنیم. برای یادگیری CSS منابع آموزشی متعددی در اینترنت وجود دارد که به معرفی تعدادی از آنها می پردازیم.
کتاب مرجع آموزش CSS که به زبان فارسی به نگارش در آمده و می تواند نقش مهمی را در یادگیری CSS داشته باشد.
سایت w3schools که معتبر ترین مرجع جهت یادگیری CSS و دیگر زبان های تحت وب می باشد.
سایت cssbasics و htmldog نیز می توانند در یادگیری CSS به شما کمک کنند.
البته کار به همین جا ختم نمی شود زیرا CSS 3 آخرین ورژن از CSS به تازگی محبوبیت زیادی در بین طراحان وب پیدا کرده است و شما نیز به عنوان یک طراح وب میبایست توانایی استفاده از CSS 3 را داشته باشید. برای یادگیری CSS 3 نیز می توانید به css3.info مراجعه کنید وب سایت css3maker نیز ابزاری آنلاین برای تولید کد های CSS 3 می باشد و همچنین می توانید برگه تقلب (cheat sheet) مربوط به CSS 3 را از اینجا دانلود نمایید. لازم به ذکر است در پست های آینده حتما به معرفی تکنیک های CSS 3 و قابلیت های آن خواهیم پرداخت.
بسیار عالی
خیلی وقته یه همچین مرجعی میخواستم تا اینکه تصادفی اینجا پیدا کردم
خسته نباشید و ممنون . . .